IT

Find gratis webhosting

Vælg gratis webhosting til din hjemmeside

Når der drejer det sig om hvilken aktivitet, du forventer på din hjemmeside. Hvor mange besøgende får du? Hvad skal hjemmesiden kunne, og hvilken webhosting løsning skal du bruge? Det er ret enkelt: Store filer og mange besøgende kræver meget plads. De fleste mindre virksomheder kan klare sig med 10GB, men du må vurdere dette i forhold til dine planer.

Hvor megen trafik?

Mere konkret i forhold til antallet af besøgende er det vigtigt hvor megen trafik, din udbyder tillader dig at have på din hjemmeside. Nogle udbydere, også af billige hosting-løsninger, giver fri trafik, og det er jo herligt. Så behøver du ikke bekymre dig om dét. Men tjek det, inden du vælger udbyder.

Service og support

Nu er du godt på vej. Oppetid, plads og trafik er på plads. Men hvad nu, hvis et eller andet går galt undervejs? Hvor kan du henvende dig? Sørg for at vælge en udbyder, der tilbyder så omfattende support som mulig. Helst også telefonisk support, hvis det nu haster, og gerne telefonisk support mere end 2-3 timer dagligt. Kort sagt: Du vil have service, så du kan få hjælp og rådgivning. Men dette er ikke billigt.

Domænet er ofte gratis

Foruden selve webhotellet med plads, aktivitet og service, er du også interesseret i domænet, altså adressen på din hjemmeside. Har du allerede en hjemmeside, vil de fleste udbydere af webhosting klare flytningen gratis, når du bestiller webhosting hos dem. Har du ikke en hjemmeside i forvejen, tilbyder mange udbydere af webhosting et gratis .dk-domæne ved tegning af abonnement på hosting. Tjek det.

Nem installation af apps

Udover disse konkrete sager for at få plads på webhotel med tilhørende domæne kan du også have interesse i at få adgang til diverse praktiske applikationer, først og fremmest WordPress, så du kan komme i gang med at udforme din hjemmeside. Disse apps skal helst være inkluderet i dit abonnement, og det er de som regel også, og de skal samtidig helst kun installeres nemt og hurtigt med et enkelt klik. Tjek det.

Søg mellem 20-100 kr. om måneden

Når du har sat flueben ved alt det ovenstående, kan vi begynde at sammenligne udbydere af webhosting for at finde den billigste pris til din nye hjemmeside. Som nævnt findes udbyderne i prisniveauet fra 0-2.000 kr. pr. måned. De fleste mennesker med behov for webhosting finder noget til et sted mellem 20-100 kr. pr. mnd.