Friluftsliv

Køb billigt løbetøj i den bedste kavlitet

Med det rigtige løbetøj – løber “man” længere?

I barndomsårene var jeg hvert år sammen med min familie på kanotur ved Gudenåen. Som teenager var jeg også ude at padle i kano med min klasse. Efter vores sejlads i Gudeåen, skulle vi løbe en mini maraton. Dengang havde jeg ikke så mange, og havde derfor ikke mulighed for købe det rigtige løbetøj. Den tid er endelig forbi, da jeg nu har været ansat i Superbrugsen som kassedame de sidste 16 år. Da jeg fik min første lønseddel skyndte jeg mig ind på en hjemmeside som solgte fusion løbetøj og jeg fik så mange gode tilbud.

fusion løbetøj

Løbetøj til børn

Jeg fik fortalt af min løbeven, som kender et forholdsvist billigt sted med kanoudlejning i Tørring. De har lavet en løberute på 1300 meter, hvorefter kanoerne står rådighed. Det er tæt på Gudenåen ellers kan samme mulighed skabes ved  Silkeborgsøerne. Der er altid mange motionister som tager deres familie med. Dem som kommer elsker friluftslivet, alle havde det nyeste træningstøj og sportsudstyr med sig. Stederne er utrolige børnevenlige, så løb med dine børn og hold ferie med god samvittighed.

Det, som står tilbage, fra hver og en af barndommens og ungdommens kanoture er de mange gode minder om en ferie fuld af sammenhold og udfordringer i den smukke natur i Midtjylland. Både fra tiden i en kano på alle søerne i området eller på Gudenåen samt tilstødende vandløb og de hygsomme aftentimer på teltpladser langs bredden. Jeg kan tilmed stadig mindes den yderst fantastiske følelse, den tur, hvor jeg for første gang fik chancen for at styre en kano langs Gudenåen.

Nu er det faktisk en del år siden, at jeg var på kanotur omkring Gudenåen. I tiden, der er gået, er jeg blevet færdig med min uddannelse, har fået arbejde og en sød husbond. Forrige vinter fødte jeg tillige vores fælles søn, som nu i virkeligheden er så gammel, at jeg var gået i gang med at spekulere over, om tiden var inde til tage barn og kæreste med ud at ro i kano langs Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen om en kanotur taget over et godt glas rødvin eller to med min husbond efter puttetid. Det bevirker, at jagten på nuværende tidspunkt er gået ind på en virksomhed med kanoudlejning Gudenåen. Umiddelbart tænker jeg, at et sted med kajak- og kanoudlejning i nærheden af Tørring eller Fladbro ville være en oplagt mulighed.